Klarna

Klarna er Europas ledende leverandør av faktura- og finansieringsløsninger til netthandel.

Klarna har med sine tjenester Klarna Faktura og Klarna Konto, blitt Skandinavias mest populære betalingsmåte da du som kunde alltid får hjem varene før du betaler. Betalingsprosessen er den raskeste på nett idag, og Klarna legger stor vekt på at du som forbrukerne skal kunne føle deg trygg når du handler på nett.


Med Klarna Faktura handler du enkelt via personnummeret ditt. Du betaler alltid etter at du har mottatt varen.


Tjenesten Klarna Konto passer for deg som vil dele opp betalingen og samle alle delbetalingskjøp på èn faktura. Alle kjøp du gjør med Klarna Konto i en måned vil samles på èn enkelt faktura som du mottar i midten av neste måned. Dessuten kan du alltid selv bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned.
Nets
  • Betaling med kort er trygt og enkelt gjennom Nets som er vår leverandør av betalingsløsning. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode direkte på Nets sin betalingsside. Dette gjør at ikke noe kortinformasjon blir lagret hos oss. All prosessering av din kortinformasjon foregår hos Nets i meget sikre former med kryptering. Ingen får fysisk se ditt kortnummer gjennom hele betalingsprosessen.
  • Når du legger en ordre hos oss med ditt kort blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Dette betyr at de sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. De gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre så lenge ordren eksisterer.
  • Dersom du kansellerer en ordre, vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (normalt innen to-fem virkedager). Det er først når de har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir trukket fra ditt kort til oss.
  • Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa/Mastercard vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.
Betalingsansvar
Porsgrunn Sykkelimport A/S er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden