Enebakk rundt 01.mai 2004


Lørdag 1. mai gikk vårklassikeren "Enebakk rundt" i strålende sommervær.

Glåm/Nitt Elite (GNE ) stilte med Hans Petter Erikstad, Jarle Fredriksen, Petter Sørensen, Ole Kristian Ringnes og Morten Christiansen. Hele 150 mann stilte til start i første pulje som var godt representert med elitesyklister fra store deler av landet. Også terrengsyklistene Stefan Repsus og Geir Lien stilte til start. Lien satte som vanlig et høyt tempo fra start. Det medførte nesten tidsrekord og gjorde det vanskelig for øvrige å stikke fra. Slutt-tiden ble 1t54min på det 80km lange turrittet. Dette er en god tid i denne løypa. GNE satte preg på rittet med lagtempo mot slutten. Jarle Fredriksen brukte kreftene på å holde feltet samlet inn i den siste bakke. Her ble det kjørt for Hans Petter. Bakken ble litt tøff for ham. Det ble til slutt en andre plass på Erikstad. Den tidligere B-mesteren har ikke sittet på sykkelen de siste to årene, men er igang med GNE nå.

Søndag 2.mai stilte Greg Saw og Petter Sørensen i terrengrittet "Vårtråkket" arrangert av Modum CK. Dette er et "klassisk" ritt i starten av terrengsesongen på Østlandet, og flere av årets GNE-rytterne har gjort seg bemerket der tidligere år. Denne tradisjonen ser ut til å fortsette med Greg Saw som i år vant foran lagkamerat Petter Sørensen.

"Enebakk rundt" og "Vårtråkket" var kun ment som et ledd i treningen mot Norgescup-åpning neste helg i Brumundal. Laget er på gang. Taktikk og kommunikasjon begynner å sitte. Det skal bli spennende å se hva laget kan få til, og samtidig hyggelig å møte resten av Norgeseliten i landeveissykling. Rapport fra Brumundal følger søndag kveld!

Resultatliste "Vårtråkket", Modum:

1.plass Gregory Saw Glåmdal-Nittedal 56,47
2.plass Petter Sørensen Glåmdal-Nittedal 57,11
3.plass Henning Weaas Lillehammer CK 57,14

Hilsen Jarle Fredriksen

 

2002 Porsgrunn Sykkelverksted..
Webmaster Jan Ove Lia.

Isaac.
HED.
Morten Christiansen.
Brukt markedet.
Linker.
Humor.
Konkurranser.
Merker.
Nyheter.
Nyhetsbrev.
Hvem er vi?

Hovedsiden.

 

 

 

Enebakk rundt.
Navigasjon

www.PorsgrunnSykkel.no
............................ Trill trygt med en porsgrunn sykkel.