RGP: Pressemelding fra Glåm/Nitt EliteMorten Christiansen vant klatrekonkurransen sammenlagt!


Da var et av sesongens høydepunkt over, og Glåmdal Nittedal Elite kan se tilbake på et ritt hvor vi fikk vist oss godt frem både på godt og vondt. I fjor kapret Morten Christiansen den grønne spurt-trøya, men i år var det den rødprikkete klatretrøye Morten ville inn i! Gjennom lange dager i brudd, greide han å kapre de nødvendige poeng i klatrekonkurransen. Det viser at det ikke er mange svakheter hos Morten.

Uheldigvis ble Petter Sørensen og Jarle Fredriksen innblandet i stygge velt på den regntunge 3.etappen. Petter måtte dessverre bryte rittet på grunn av skadene han pådro seg. Han viste stigning underveis i rittet, så det var synd. Jarle fikk også ødelagt en potensielt bra plassering i sammenlagtkonkurransen med velten på 3.etappe. Greg Saw kjørte jevnt bra alle 5 dagene, mens Ole-Kristian Ringnes var nesten i himmelen og nesten i helvete i løpet av de fem dagene. Tung start, men fin avslutning gjorde at Ole-Kristian fullførte Ringerike Grand Prix med en god følelse.

Uansett var den store prestasjonen fra vår side Morten Christiansens erobring av klatretrøya sammenlagt. Neste år blir det kanskje den gule ledertrøyen?

 

2002 Porsgrunn Sykkelverksted..
Webmaster Jan Ove Lia.

Isaac.
HED.
Morten Christiansen.
Brukt markedet.
Linker.
Humor.
Konkurranser.
Merker.
Nyheter.
Nyhetsbrev.
Hvem er vi?

Hovedsiden.

 

 

 

M.C.
Navigasjon

www.PorsgrunnSykkel.no
............................ Trill trygt med en porsgrunn sykkel.