Eidsvollsrittet er unnagjort

Et noe redusert lag utgjorde stallen denne helgen. Det skulle vise seg å bli tungt for Glåm/Nitt å følge opp med gode resultater begge dager

Helgen ble åpnet med en 2-mils tempo i vinden på østsida av Hurdalssjøen, og mange temposterke ryttere hadde funnet veien til start.

Glåm-Nitt stilte med fem mann på tempoen, og med planer om å legge et godt grunnlag for resten av konkurransen. Geir Lien fra Nes SK var ventet å kjøre sterkt og det beviste han til de grader med tiden 25.30 på 20km. Morten ble ikke uventet vår beste med 2. plass, mens Ole-Kristian Ringnes kjørte inn til en sterk 8.plass.Jarle Fredriksen fulgte opp med tiden 27.00 og ble nr.13 på etappen. Jostein Hole (27.34) og Petter Sørensen (29.01) er midt i de verste eksamensforberedelser, så en 30. til Jostein og 72.plass til Petter ga en god gjennomkjøring.

Gaterittet ble en småskummel affære med mange på start, krappe svinger og smale veier rundt Leto-hallen. Det ble gjort en del forsøk på utbrudd underveis av blant andre Greg og Jostein, men dette ble innkjørt. De 40 minuttene gikk fort unna, og feltet ble delt i flere deler. De antatt beste rytterne lå klare til spurt. Heldigvis hadde vi med oss Jarle Fredriksen, som dro feltet ut på en strek på de siste rundene og sørget for høy fart. Knallsterk kjøring av Jarle underveis gjorde at ingen fikk gå uten at noen fra Glåm/Nitt var med. Det endte med nok en gledelig spurtseier til Morten med Jostein hakk i hæl på en 4.plass. Ole-Kristian spurtet seg til 6.plass. Greg ble 17, og Jarle 18.

Foran søndagens fellesstart var stemningen optimistisk, med 2, 6 og 10.plass sammenlagt til henholdsvis Morten, Ole-Kristian og Jarle. Beklageligvis kunne bare de tre nevnte i tillegg til en utdrukket Hans Petter Erikstad stille til start på søndagens fellesstart, og det skulle vise seg å bli tungt. Desverre ble rittet en nedtur for oss, der kun Morten fullførte til en X plass. Ole-Kristian hadde en dårlig dag på sykkelen. "Det er som å kjøre med turtallssperre", sa Ole-Kristian etter dagens økt. Jarle derimot følte seg sterk også idag, men fikk løpet ødelagt av en overivrig dommer etter en punktering. Dermed kom ikke Jarle seg opp til gruppen han lå i.

Gledelig var det derimot av Andreas Sand endelig fikk betaling for sin offensive kjørestil gjennom de to siste sesongene. Med knallkjøring på tempoen la han grunnlaget for sammenlagten, og fulgte det opp med å komme inn med tetgruppen på fellesstarten. Det holdt til sammenlagtseier under Eidsvollrittet. Glåmdal/Nittedal Elite gratulerer.

Glåmdal/Nittedal Elite depper ikke av den grunn. Laget har vunnet mye i det siste, og gjort en god sesongstart. Med hele laget på strek er vi en trussel for de andre, men det viser seg at det blir for lite med kun en mann å spille på i NorgesCupen denne sesongen. Nivået er høyt og mange kan vinne.

Elgåfossrittet

Greg benyttet søndagen til deltagelse i terrengrittet "Elgåfossrittet". Med Håkon Austad og Truls Haugseth på strek var de disse som skulle gjøre opp om seieren. Underveis var det en pengepremiespurt som ble vunnet med kortest mulig margin av Håkon foran Greg. Mot slutten viste Håkon styrke og kjørte fra Greg og Truls. Håkon vant foran Truls, og med Greg på 3.plass. Greg for ganske fornøyd med helgen og ser frem til Ringerike Grand Prix!

Glåmdal/Nittedal Elite er i angrepsposisjon i Ringerike Grand Prix!

 

2002 Porsgrunn Sykkelverksted..
Webmaster Jan Ove Lia.

Isaac.
HED.
Morten Christiansen.
Brukt markedet.
Linker.
Humor.
Konkurranser.
Merker.
Nyheter.
Nyhetsbrev.
Hvem er vi?

Hovedsiden.

 

 

 

M.C.
Navigasjon

www.PorsgrunnSykkel.no
............................ Trill trygt med en porsgrunn sykkel.