Pressemelding fra Glåmdal/Nittedal Elite, 14.- 16.mai

Hammarø`s tredagers:

Sverige viste seg fra sin beste side med sol og fint vær. Varmen og de fire etappene ble en tøff påkjenning for de rundt 90 syklistene med profflaget Team Bianchi i spissen. Glåm/Nitt Elite stilte med Morten Christiansen, Ole Kristian Ringnes og Jarle Fredriksen. Med oss hadde vi også Norgesmester Gabriel Rasch (Ringerike).

Etapperittet startet med en prolog (3.1km) Morten ble beste norske og nr. 3 med tiden 3,46.

Andre etappe (rundbaneritt med runder à 3,8km) ble Christiansen nr. 2, kun slått av Kimmo Kananen fra Team Bianchi Nordic(TBN). Jarle ble nr. 12 med Gabba og Ole-Kristian rett bak.

Tredje etappe var 11km tempo. Runden var flat med få svinger. Her var det gode muligheter for å vise styrke. Slik ble det ikke. Morten ble beste norske (5. plass) og tapte med rundt 20 sekunder til vinneren. Gabriel tok 14 plass, Ole-Kristian 15. plass, og Jarle 28.

Siste etappe var fellesstart (140km). Alle gutta lå med under ett minutt opp til gultrøya. Ole-Kristian og Jarle gjorde en mannsjobb og var med på alle utbruddsforsøk, mens Morten fikk i oppgave å spare kruttet til avslutningen. Jarle kom med i et farlig brudd som hadde 2 min. ledelse. Her var også Team Bianchi‚Äôs beste spurter, finske Kimmo Kananen. Det ble etter hvert tøft for Kananen framme i tet, og som andre-etappen viste var det bare Kimmo som truet Christiansen i et spurtoppgjør.

Gode taktiske manøvre av Fredriksen, Rasch og Ringnes gjorde at spurten ble en duell mellom en håndfull ryttere, der Morten Christiansen ikke hadde store problemer med å sikre seieren.
Ringnes tok 4.plassen, Rasch 21., mens Fredriksen ble 22.

På sammenlagtlista ble Morten 3. Ole-Kristian 11. Gabriel 14. Og Jarle 23.

Utrolig positivt at vi fungerer godt som et lag og at vi kan hamle opp med proffene, og spesielt når arbeidet blir kronet med seier!


Billingerittet:

Greg Saw deltok i terrengrittet ”Billingerittet” i Sverige den samme helgen. Det holdt til en sterk 11.plass, tross noen mekaniske problemer på slutten. Han fikk beste norske plassering, og det var mange gode svensker med som holder et høyt nivå også internasjonalt. Rittet hadde UCI-status. Greg var fornøyd med sin kjøring denne helgen.

 

© 2002 Porsgrunn Sykkelverksted..
Webmaster Jan Ove Lia.

Isaac.
HED.
Morten Christiansen.
Brukt markedet.
Linker.
Humor.
Konkurranser.
Merker.
Nyheter.
Nyhetsbrev.
Hvem er vi?

Hovedsiden.

 

 

 

M.C.
Navigasjon

www.PorsgrunnSykkel.no
............................ Trill trygt med en porsgrunn sykkel.