Årets kunde.
 
   
 

PORSGRUNN: Stian sport, som blant annet importerer Merdia og Spezialized, har kåret Porsgrunn sykkelverksted som årets sykkelbutikk. Kriteriene for prisen er utvikling, salgsinnsats, lokal tilpassing, markedsføring og kvalitet.

Porsgrunn sykkelverksted ble startet i 1934. I 1975 flyttet butikken til der den er nå, på Osebakken i Porsgrunn. Der driver man "ren" sykkelbutikk året rundt, og bygningsmassen er selveid. I dag er det tredje generasjon, Erik Wickmann, som driver butikken.

- Selvfølgelig betyr det mye å få en slik pris. Vi kommer til å benytte oss av den i markedsføringen, sier Erik Wickmann til Sykkelekspressen.

Kun sykler:
Porsgrunn sykkelverksted satser kun på sykkel, og sper ikke på inntekten vinteristid med andre varer, som er en nødvendighet for at mange sykkelbutikker skal få til salt på maten. Wickmann greier seg fint uten ski og snowboard.

- Vi lever på at vi er en gammel og etablert bedrift og hvor bygningsmassen er vår egen. Vi hadde ikke overlevd om vi hadde startet i dag, forteller Wickmann, som også mener god service også har en del å si.

- Er grenlandsfolk flinke til å sykle?
- Som ellers i landet kunne nok folk vært flinkere til det, men vi er en gjeng kompiser som er flinke. I år kjørte vi styrkeprøven på under 15 timer.

- Og vedlikehold av sykkelen da?
- Huff å huff. Der ser vi mye rart, så når våren kommer går det i 210 her, ler Wickmann.F.v. Stian Steen Olsen fra Stians sport, Inger Åse og Erik Wickmann

Kilde: Sykkelekspressen.
Bilde: Varden

 
     
 
Klikk her for g tilbake.
 
     
 
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbb