Logg inn

Porsgrunn Sykkelimport lanserer norgesnyheten CREATE Bysykkel.

CREATE er et Londonbasert firma som bygger sykler spesielt designet for bruk i storbyen. De fokuserer hardt på design og utseende, noe som du kan se på både farger og smarte løsninger. Syklene har bare et gir, og er utstyrt med "flip-flopnav" med frinav på den ene siden og fastnav på den andre. Disse syklene har gått som en farsott rundt om i storbyer som New York, Amsterdam og London. Nå som trafikken blir tettere, og det bare blir vanskeligere å finne parkering, hvorfor ikke bytte ut bilen med sykkel? Syklene kommer i størrelse 54cm og 59cm for herre, og størrelse 46cm på damemodellene.

En "Fixed-sykkel, eller en Fixie" er en sykkel som har kasetten skrudd rett på navet noe som tar vekk muligheten til å trille uten å la beina gå rundt. Hvorfor i alle dager ville jeg hatt noe sånt spør du deg kanskje. Vell, det er ikke så lett å forklare, men når du sykler på en "fixie" føler du en nesten mystisk kobling med sykkelen, du føler deg i ett med sykkelen og har en kontroll du aldri får med en sykkel med frinav. Men for å være på den sikre siden, har CREATE som standard montert med frinav, så du trenger ikke bekymre deg hvis du ikke liker tanken på å sykle på frinav.

Sjekk ut disse syklene på bildene under, og ikke nøl med å ta en telefon til oss for en sykkelprat!

Vi har nå disse utrolige syklene på lager, og vi sender over hele landet.

Hvis DU har lyst på en av disse, ta kontakt med oss på mail eller telefon!

mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Tlf: 35550863

 


   

BH-Bikes viser frem sine nye 2012 modeller! 

 

 

 

   

DEKK

Banner
Banner

KOMPONENTER

Banner

KLÆR

Banner

SKIVEBREMSER

ENERGI

Få de siste nyheter i din innboks!

Navn:

E-post:

SYKLER

Banner
Banner

HJUL

STYRER

SETER

Banner
Banner

HJELMER

Banner

Porsgrunn Sykkelimport AS

Butikknavn: Porsgrunn Sykkelimport AS
Organisasjonsnummer: 989015370
Adresse: Storgt 181
Poststed: 3915, Porsgrunn
Telefon: 35550863
E-post: erik@porsgrunnsykkel.no
//BOF Google Analytics //EOF Google Analytics