UTTALELSE ETTER 7.DAG.

 

STEFANO ZANINI (Mapei): "Jeg slet voldsomt på siste stigningen, men hentet frem krefter på slutten da jeg visste at etappeseier var innen rekkevidde. Under spurten var jeg kanskje eneste mann med sprintegenskaper og målgangen var ganske enkel. Garzelli hjalp meg bra og for laget var dette glimrende. Vi trengte en seier nå, i våres har det ikke gått bra. Vi er konsentrert på Giro med Garzelli som "rosa mann". Min vekt? Jeg er nærmere tung med mine 75kg, men jeg liker å spise og lever etter en regel: Ingenting igjen på tallerken!", sier Zanini som ikke har startet i Giro siden 96.

DARIO FRIGO (Fassa Bortolo): "Tempoet i starten passet meg fint. Jeg sparte meg til de siste mila. Angripet til Rebellin og Garzelli overrasket meg, men jeg hadde is i magen. Etter alt, jeg er ikke favoritten til Giroen! Neste etappe? Den vil bli mindre vanskelig å kontrolere fordi siste stigning er
lenger fra målgang".

JAN ULLRICH (Telekom): "Når jeg studerte etappen i dag, så jeg ikke meg selv i stand til å være med i teten. På toppen, var jeg meget godt fornøyd med å være der. I starten av Giroen var jeg ikke i form, men nå føler jeg meg mye bedre. Mye bedre. Siden det gode været kom tilbake er alt forandret for meg".