Diskriminering av Sykkelekspressen.
 
   
 
Les hele Varden´s artikkel her.
 
   
 Porsgrunn Sykkelverksted er av den formening at sykkelsporten preges like mye av jenter som gutter og ikke hvem som har mest sminke på seg. Uheldighvis er ikke alle av samnme formening, les under her hva Sykkelekspressen.no står for. 
   
 

Etter at Team Sponsorservice og Anita Valen uttaltelser ang. premiepotten i Grenland Grand Prix i Varden har Sykkelekspressen mikset frem en fin historie om at jentene er pengegriske og at de trenger hjelp til sminking og nese pussing...

 
   
 Her ser du noen utklipp fra siden til Sykkelekspressen.no 
 

Punkt 1. "Etter Norgescuprittet i Skien fikk søstrene Valen enda en sjans til å skyte på Grenland sykkelklubb, noe de åpenbart gjør så fort de får muligeten. De synes nemlig det var så lite penger i premiepotten at de neppe kommer tilbake neste år."

Porsgrunnsykkel mener:
Jentene skyter absulutt ikke på GSK når de får muligheten.

 
   
   
 Punkt 2. "For når folk som søstrene Valen kommer på besøk, forventer de at arrangøren blar opp med fete pengepremier (og kanskje hadde pusset nesen dems samtidig)."

Porsgrunnsykkel mener:
De stiller ikke krav til premiepotten Vi tror at jentene er såpass selvstendig at de klarer å pusse nesen selv.
 
   
   
 

Punkt 3."Så er spørsmålet om hvor stort savnet er om jentene blir borte neste år. Norsk damesykling er ikke det mest spennende i verden, bortsett fra spenningsmomentet over hvem som har brukt pudderdåsen ivrigst..."

Porsgrunnsykkel mener:
Norsk damesykling er meget spennende og vi mener at jentene har større medalje-sjans i VM enn herrene
Og spenningsnivået om hvem som har brukt pudderdåsen ivrigst, ja det tror vi de norske jentene taper, hvertfall på startstreken

 
   
   
 
Her er Vardens artikkel ang. premiepotten i Grenland GP.

(SKIEN) - Vi føler oss rett og slett lurt av Grenland Sykleklubb, sier Monica Valen etter at laget hennes mottok 1.400 kroner for innsatsen i Grenland Grand Prix.

På invitasjonen til sykkelrittet lovet nemlig arrangørene at det var premiepenger for 30.000 kroner i norgescup-rittet. Men Valens profflag Team Sponsor Service, som blant annet besto av sammenlagtvinneren Solrun Flatås, satt kun igjen med 1400 kroner etter fire ritt. Anita Valen, som vant to av etappene og tok to andreplasser, fikk 600 kroner som takk for strevet. Samtlige syklister betalte 400 kroner i startavgift.

Bløff
- Jeg trodde det var en bløff da jeg bare fant 600 kroner i konvolutten. Hvis man lover 30.000 i premiepenger, så må man kunne stå for det, sier Anita Valen til Varden. Hun forteller at da hun vant årets første norgescup-ritt i Sandnes var premiepengne mye bedre. Da fikk hun betalt for hver enkelt etappe, pluss at hun ble premiert for sammenlagtseieren. Også søster Monica er skuffet over gamleklubben sin.
- Skal GSK skape blest om sykkelsporten og ha med sånne som oss, er ikke dette måten å gjøre det på. Vi i Team Sponsor Service kommer ikke til å være med i dette rittet neste år etter dette. Det er vanlig at premiene ligger på rundt 10.000 kroner og oppover i norgescuprittene. Dette er det desidert dårligste premierte rittet jeg noen gang har vært med i. De burde holde seg til det som sto i invitasjonen, forteller en skuffet Monica Valen.

Brukte mer
GSK-formann Harald Tidemann Hanssen mener imidlertid å ha sitt på det tørre.
- Vi brukte faktisk mer enn 30.000 kroner på premiering. Vi kan ikke dele ut like mye i hver klasse når det er påmeldt seks syklister i kvinneklasen, og over 50 i menn senior. Det er heller ikke vanlig at pengene deles likt mellom klassene. Vi har sjekket dette grundig med Norges Cykleforbund og andre arrangørerer, og det nivået premiene vår lå på er på samme nivå som andre norgescup-ritt. Premiepengene i år var faktisk mer enn vi hadde i fjor, sier han.
Tidemann Hansen forteller at klubben ga tilbake alle pengene de fikk inn i startkontingent i kvinneklassen, mens herrene måtte ta til takke med 80 prosent av det som var betalt inn. Dessuten påpeker han at Sponsor Service-jentene ikke var påmeldt til rittet da påmeldingsfristen gikk ut.
- Hvis de skal klage burde de i alle fall sørge for at de melder seg på, noe de ikke var når fristen gikk ut. Jeg hadde lest at Team Sponsor Service sa at de skulle være med, men måtte ringe til Monica og si at de måtte melde seg på. Påmeldingen deres kom kun en dag før løpet skulle starte, sier Tidemann Hansen.
PS! Denne uka reiser Monica Valen og Team Sponsor Service til Canada og USA. Der skal jentene delta i et ritt med en million i premiepotten.

 
     
 
Klikk her for g tilbake.
 
     
 
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbb